fbpx

Ваш код клієнта: 971886

Кабинет дилера

Які матеріали ви хотіли б бачити на сайті "Сталекс"?

Докладні інструкції з вибору та монтажу покрівельних і фасадних матеріалів - 27 (10.1%)
Відеоінструкції з монтажу металочерепиці та профнастилу - 41 (15.4%)
Візуалізатор покрівлі (можливість підібрати колір та профіль металочерепиці під ваш будинок). - 50 (18.7%)
Сервіс розрахунку покрівельних матеріалів для даху за заданими розмірами. - 105 (39.3%)
Проекти об’єктів, швидкозведених будівель, спроектованих компанією. - 25 (9.4%)
Всього голосів - 267
The voting for this poll has ended on: вересня 3, 2016

Школа менеджерів - новий етап розвитку компанії "Сталекс"

Ось і настала весна - прекрасна пора року! Все навколо розквітає і ми знову мріємо, будуємо плани і відкриваємо незнані горизонти ... Не стала виключенням і компанія Сталекс, для якої весна ознаменувалася новим етапом розвитку - стартом школи менеджерів з продажу!

 

DSC 035

 

На сьогоднішній день, компанія Сталекс є провідним гравцем на ринку виробництва та продажу сучасних будівельних матеріалів. Великий, що постійно розширюється асортимент дозволяє комплексно забезпечити потреби найрізноманітніших клієнтів - від простенького забору і даху до торгового центру в сотні тисяч квадратних метрів. Компанія Сталекс активно розвиває дилерську мережу продажів профнастилу та металочерепиці на всій території України, надає своїм партнерам координаційну та необхідну інформаційну підтримку і бере участь в інноваційних проектах. Є досвід поставок матеріалів в інші країни.

Головна перевага компанії Сталекс - це професійне обслуговування, швидкість монтажу, а також конкурентоспроможна ціна при високій якості. Що ж стосується секрету її успіху, на першому місці стоїть злагоджена робота співробітників, які кожен день вкладають душу у загальну справу. Саме тому компанія прийняла рішення посилити позиції на ринку шляхом інвестицій у розвиток і навчання персоналу. І перший крок до цього - школа менеджера з продажу.

Криза - це час для нових можливостей, і компанія готова їх надати.
Курс з навчання менеджерів з продажу стартував у березні 2015 року. Він триватиме місяць і включає в себе теорію і практику, потрібну на новому місці роботи. Навчання планується проводити в невеликій групі, кількість місць обмежена, оскільки всім учням буде виплачуватися стипендія. Після кожен слухач отримає диплом про закінчення курсів і буде працевлаштований в нашій компанії.

Звичайно, при наборі кандидатів у групу буде серйозний відбір. Тому кандидатові доведеться пройти серію співбесід - з фахівцями відділу персоналу, з безпосереднім керівником і директором компанії. Компанія залучає на навчання молодих і енергійних кандидатів - активних, цілеспрямованих, гнучких, люблячих спілкуватися і, звичайно, командних гравців.

Тим, хто проходить попередній відбір, матиме місяць напруженого навчання. Повний робочий день буде присвячений навчанню продукції компанії, методам її просування і програмним продуктам, які допомагають фахівцям компанії бути більш ефективними. Викладачами курсів є експерти - це кращі співробітники в області продажів, менеджменту, виробництва, монтажу, логістики, реклами та бухгалтерії. Вони навчатимуть молодих спеціалістів всім особливостям робочого процесу, розкажуть, як побудувати ефективну кар'єру і досягти успіху. Навчання буде дуже динамічним і різноманітним. В програмі курсу і бізнес-кейси, і міні-тренінги, і навіть ігрові квести. У ході навчання учасники побувають на виробництві, металобазах компанії Сталекс, познайомляться з компаніями-партнерами і їх продукцією, активно будуть відпрацьовувати теорію продажів в «полях» під керівництвом досвідченого наставника. Компанія також надає не тільки обладнані робочі місця, але й необхідні в процесі навчання гаджети, зв'язок, транспорт і навіть сувенірну продукцію. Крім того, кожен учасник отримає зворотний зв'язок після закінчення курсів та індивідуальний план розвитку в компанії. Наприклад, за результатами оцінки успішний менеджер з продажу зможе стати регіональним менеджером, займатися розвитком однієї, двох роздрібних точок, або очолити новий напрямок в продажах. Також Він зможе розраховувати на інвестицію компанії в його особистий розвиток - компанія допоможе йому відкрити свій бізнес.

До слова сказати, дружний колектив компанії Сталекс зробить все, щоб навчання було максимально ефективним, а нові хлопці стали невід'ємною частиною професійної команди. Головне - бажання молодих і енергійних фахівців, які не бояться труднощів, готових навчатися і йти вперед.

І пам'ятайте: робота в активі - життя в позитиві!