fbpx

Ваш код клієнта: 486457

Кабинет дилера

Які матеріали ви хотіли б бачити на сайті "Сталекс"?

Докладні інструкції з вибору та монтажу покрівельних і фасадних матеріалів - 27 (10.1%)
Відеоінструкції з монтажу металочерепиці та профнастилу - 41 (15.4%)
Візуалізатор покрівлі (можливість підібрати колір та профіль металочерепиці під ваш будинок). - 50 (18.7%)
Сервіс розрахунку покрівельних матеріалів для даху за заданими розмірами. - 105 (39.3%)
Проекти об’єктів, швидкозведених будівель, спроектованих компанією. - 25 (9.4%)
Всього голосів - 267
The voting for this poll has ended on: вересня 3, 2016

Компанія "Сталекс" підвищує кваліфікацію менеджерів з продажу

Основною умовою розвитку нашої компанії є професіоналізм співробітників і якісне обслуговування клієнтів. Для того щоб менеджери з продажу нашої компанії завжди володіли актуальними знаннями про продуктові лінійки наших партнерів, для них регулярно організовуються навчальні програми. На семінарах і тренінгах наші постачальники розповідають про свій продукт і діляться всієї необхідної для ефективної роботи продавців інформацією.

Так, в квітня 2015 відділ активних продажів нашої компанії побував на навчанні в навчальному центрі компанії ТехноНІКОЛЬ.

20150514 1

У ході навчання менеджери з продажу вивчили асортимент продукції компанії, область її застосування, експлуатаційні властивості, витрати матеріалів, конкурентні переваги товарів, а також особливості їх продажу.

Крім того, для менеджерів були організовані демонстраційні практики, на яких вони змогли на власному досвіді вивчити тонкощі роботи з матеріалами постачальника.

20150514 2

Завдяки додатковому навчанню, менеджери з продажу компанії Сталекс отримали знання про продукт, необхідні для ще більш якісного обслуговування клієнтів.

Перманентне навчання і вдосконалення співробітників в ГК Сталекс - частина стратегії Компанії. Тому такі навчання будуть проходити постійно.