fbpx

Ваш код клієнта: 262403

Кабинет дилера

Які матеріали ви хотіли б бачити на сайті "Сталекс"?

Докладні інструкції з вибору та монтажу покрівельних і фасадних матеріалів - 27 (10.1%)
Відеоінструкції з монтажу металочерепиці та профнастилу - 41 (15.4%)
Візуалізатор покрівлі (можливість підібрати колір та профіль металочерепиці під ваш будинок). - 50 (18.7%)
Сервіс розрахунку покрівельних матеріалів для даху за заданими розмірами. - 105 (39.3%)
Проекти об’єктів, швидкозведених будівель, спроектованих компанією. - 25 (9.4%)
Всього голосів - 267
The voting for this poll has ended on: вересня 3, 2016

8-й з'їзд менеджерів Компанії «Сталекс»

18 лютого 2017 року у конференц-залі готелю «Братислава» (м. Київ) відбувся 8-й щоквартальний з'їзд менеджерів Компанії «Сталекс».

1
Відкрив з'їзд Президент Компанії Олександр Киктенко. Він підбив основні підсумки 2016 року, акцентував увагу учасників зустрічі на потенціалі Компанії, який ще належить реалізувати, а також висловив подяку колективу за плідну роботу в команді.

2
Детальний аналіз досягнутого в минулому році і прогноз основних показників ефективності роботи Компанії в 2017 році представив Віце-президент з комерційних питань Євген Козлов.

3
Шляхи досягнення запланованих результатів 2017 року, пріоритетні завдання інфраструктурних підрозділів, основні зміни у виробничо-логістичному комплексі «Сталекс» позначив у своїй доповіді Віце-президент з операційних питань Володимир Гітько.

4
Колективу був представлений новий керівник виробничо-логістичного комплексу «Сталекс» Олександр Ковальчук.

5
Директор департаменту дилерських продажів Володимир Литвинов ознайомив аудиторію зі стратегією розвитку В2В продажів цього року.

6
Доповнив виступ Володимира Литвинова директор департаменту по роботі з роздрібними мережами Дмитро Демченко, акцентувавши увагу на тому, що диверсифікація каналів збуту забезпечила позитивні результати у другому півріччі 2016 року.

7

8

Стратегію розвитку департаменту об'єктних продажів презентував його директор Сергій Власов, зосередивши увагу присутніх на особливостях і маржинальність комплексних продажів.

9
Олександр Киктенко підкреслив важливість заяви об'єктів дилерами і партнерами «Сталекс» на ранніх стадіях.

10
Директор департаменту маркетингу Володимир Мельник у своїй презентації приділив значну увагу процедурі оформлення об'єктної заявки в Компанії і ролі департаменту в 2017 році.

11
Його виступ викликав дискусію, яка завершилася виробленням позитивних пропозицій, позитивним підходом до вирішення непростих завдань.

12
Невід'ємною частиною корпоративних зборів став тренінг від Сергія Коваленко - директора з розвитку. В ході тренінгу колектив розширив свої знання про KPI.

13
14

У Компанії «Сталекс» традиційно за підсумками кварталу нагороджують кращих. Не став винятком і 8-й з'їзд.

15

16
Зарядившись позитивною енергією, команда «Сталекс» готова до успішної роботи в 2017 році.

17

18

19

20