fbpx

Ваш код клієнта: 606161

Кабинет дилера

Які матеріали ви хотіли б бачити на сайті "Сталекс"?

Докладні інструкції з вибору та монтажу покрівельних і фасадних матеріалів - 27 (10.1%)
Відеоінструкції з монтажу металочерепиці та профнастилу - 41 (15.4%)
Візуалізатор покрівлі (можливість підібрати колір та профіль металочерепиці під ваш будинок). - 50 (18.7%)
Сервіс розрахунку покрівельних матеріалів для даху за заданими розмірами. - 105 (39.3%)
Проекти об’єктів, швидкозведених будівель, спроектованих компанією. - 25 (9.4%)
Всього голосів - 267
The voting for this poll has ended on: вересня 3, 2016

Відбувся 11-й З'їзд менеджерів Компанії «Сталекс»

28 жовтня 2017 року Компанія «Сталекс» провела черговий щоквартальний з'їзд менеджерів, який, за доброю традицією, відбувся в заміському комплексі «Княжий двір».

Відкриваючи з'їзд, Президент Компанії Олександр Киктенко озвучив головну тему З'їзду: «Аналіз ефективності процесів і продажів в Компанії».

1

У своєму виступі він акцентував увагу на командній роботі для більш ефективного досягнення поставлених цілей, а також підтвердив, що Компанія успішно рухається по шляху «від кількості до якості».
Перша частина з'їзду була присвячена підсумкам ІІІ кварталу 2017 року, реалізованим проектам, а також розширеному аналізу продажів за 9 місяців 2017 поточного року.
Про результати роботи інфраструктурних підрозділів розповів Віце-президент з операційних питань Володимир Гітько. Він також прокоментував успішні проекти запуску виробничих потужностей (в південному регіоні - в Одесі, і в західному регіоні - в Хмельницькому).

1

Детальний аналіз продажів 2017 року в динаміці і порівняно з аналогічним періодом минулого представив Віце-президент з комерційних питань Євген Козлов. На підставі аналізу були визначені пріоритетні цілі та напрямки розвитку Компанії на 2018 рік.

1

Директор з персоналу Ольга Коваленко ознайомила аудиторію з нововведеннями в кадровій політиці та акцентувала увагу на реалізованих заходах в області вдосконалення внутрішніх комунікацій в Компанії.

1

Друга частина з'їзду проходила в форматі «круглого столу» і була присвячена обговоренню поданої інформації щодо обсягів і рентабельності продажів Компанії, а також питань і пропозицій співробітників Компанії. Учасники ділилися один з одним успішним досвідом і методиками продажів. Обговорення супроводжувалося позитивними, а часто і бурхливими емоціями, всі ідеї і пропозиції були сформульовані у вигляді переліку дій на перспективу.

1

1

У Компанії «Сталекс» традиційно нагороджують найкращих менеджерів. Не став винятком і 11-й з'їзд. ІІІ-й квартал 2017 року був успішним для Компанії, що знайшло відображення у великій кількості нагороджених.

1

1

1

1

1

1

Далі зустріч була продовжена в неформальній обстановці з фуршетом і змаганнями по грі в більярд і боулінг.

1

1

1

Девіз Компанії Сталекс: «Робота в активі - життя в позитиві!»