fbpx

Ваш код клієнта: 592333

Кабинет дилера

Які матеріали ви хотіли б бачити на сайті "Сталекс"?

Докладні інструкції з вибору та монтажу покрівельних і фасадних матеріалів - 27 (10.1%)
Відеоінструкції з монтажу металочерепиці та профнастилу - 41 (15.4%)
Візуалізатор покрівлі (можливість підібрати колір та профіль металочерепиці під ваш будинок). - 50 (18.7%)
Сервіс розрахунку покрівельних матеріалів для даху за заданими розмірами. - 105 (39.3%)
Проекти об’єктів, швидкозведених будівель, спроектованих компанією. - 25 (9.4%)
Всього голосів - 267
The voting for this poll has ended on: вересня 3, 2016

VI Національна конференція учасників ринку сталевого будівництва

Компанія «Сталекс» взяла участь в VI Національній конференції учасників ринку сталевого будівництва, яку проводив УЦСБ (Український Центр Сталевого Будівництва).

Конференція проходила 14 грудня в конференц-холі ДЕПО і зібрала провідних експертів галузі.
УЦСБ підготував аналітичний огляд за основними сегментами ринку сталевого будівництва. Виконавчий директор УЦСБ В'ячеслав Колісник особливо відзначив зростання ринку сталі з полімерним покриттям, обсяг якого досяг рекордного рівня 2013 року.
В рамках дискусії «Перспективи розвитку ринку виробів з тонколистової сталі з покриттям» Віце-президент «Сталекс» Євген Козлов підтвердив тенденцію зростання ринку сталі з покриттям, а також розповів про стратегію Компанії «Сталекс» на ринку готових виробів. Компанія «Сталекс» пропонує максимально широкий асортимент покриттів і типів сировини для різних цінових сегментів ринку, орієнтуючись на максимальне задоволення потреб партнерів на регіональних ринках. Як і інші системні оператори ринку, Компанія зацікавлена ​​в популяризації якісного продукту та інформування кінцевого споживача, який часто стає жертвою недобросовісних постачальників.
Конференція показала перспективність українського ринку продукції з тонколистової сталі, на якому компанія «Сталекс» займає лідуючі позиції.

1

1

1