fbpx

Ваш код клієнта: 483848

Кабинет дилера

Які матеріали ви хотіли б бачити на сайті "Сталекс"?

Докладні інструкції з вибору та монтажу покрівельних і фасадних матеріалів - 27 (10.1%)
Відеоінструкції з монтажу металочерепиці та профнастилу - 41 (15.4%)
Візуалізатор покрівлі (можливість підібрати колір та профіль металочерепиці під ваш будинок). - 50 (18.7%)
Сервіс розрахунку покрівельних матеріалів для даху за заданими розмірами. - 105 (39.3%)
Проекти об’єктів, швидкозведених будівель, спроектованих компанією. - 25 (9.4%)
Всього голосів - 267
The voting for this poll has ended on: вересня 3, 2016

Найкращий візуалізатор покрівлі від компанії «Сталекс»

Фахівцями компанії «Сталекс» було розроблено та презентовано новий інтернет-сервіс - візуалізатор покрівлі для заміського будинку.

Даний сервіс доступний на веб-сайті компанії і покликаний допомогти споживачеві підібрати профіль і колір металочерепиці для свого будинку. Також сервіс допоможе підібрати кольори водостічної системи, софіта і навіть колір огорожі під існуючий фасад будинку.


За словами Президента ГК «Сталекс» Киктенко А.В.: «Візуалізатор надає можливість віртуально і максимально реалістично змоделювати зовнішній вигляд покрівлі заміського будинку, пофантазувати і поекспериментувати з формою і кольором покрівлі.


Цей сервіс орієнтований на людей, які хочуть самостійно змоделювати зовнішній вигляд власного житла. Крім того візуалізатор буде корисний нашим торговим партнерам, дилерам, менеджерам для презентації використання матеріалів «Сталекс» при монтажі покрівлі. Ми не обмежуємо використання даного сервісу - будь-який наш партнер може встановити його на власному інтернет-сайті. Наші плани амбітні - плануємо далі розвиток існуючого візуалізатора для котеджів, а також створення візуалізатора промислових об'єктів».

 

Проект-менеджер Савченко С.К.: «Унікальність візуалізатора «Сталекс» у високій деталізації, максимально наближеною фотографічному зображенню. Сервіс адаптований для мобільних пристроїв, а сам котедж і його покрівля представлена під кутом, під яким зазвичай на нього дивиться людина. Створенню цього сервісу передувала копітка робота команди 3D дизайнерів і програмістів і тепер ми раді представити даний сервіс для наших клієнтів і партнерів»


Запуск даного сервісу ще один крок в реалізації стратегії розвитку 2016 року.

 

Візуалізатор доступний за посиланням https://stalex.ua/visualizer/ua.html