fbpx

Ваш код клієнта: 388040

Кабинет дилера

Які матеріали ви хотіли б бачити на сайті "Сталекс"?

Докладні інструкції з вибору та монтажу покрівельних і фасадних матеріалів - 27 (10.1%)
Відеоінструкції з монтажу металочерепиці та профнастилу - 41 (15.4%)
Візуалізатор покрівлі (можливість підібрати колір та профіль металочерепиці під ваш будинок). - 50 (18.7%)
Сервіс розрахунку покрівельних матеріалів для даху за заданими розмірами. - 105 (39.3%)
Проекти об’єктів, швидкозведених будівель, спроектованих компанією. - 25 (9.4%)
Всього голосів - 267
The voting for this poll has ended on: вересня 3, 2016

13-й З'їзд менеджерів Компанії «Сталекс»

21 липня 2018 року в конференц-залі готелю «Братислава» в Києві відбувся черговий щоквартальний з'їзд менеджерів ГК Сталекс.

1

1

Не зраджуючи традиціям, зі вступним словом, з'їзд відкрив Президент Компанії Олександр Киктенко. У своєму виступі він подякував колективу за злагоджену роботу, розповів про зростання популярності бренду Сталекс, про високу оцінку досягнень компанії міжнародними експертами, тим самим зарядив позитивом і енергією всіх учасників.

1

Віце-президент з комерційних питань Євген Козлов в своєму виступі акцентував увагу на фінансові результати першого півріччя 2018 року, а також озвучив головні завдання другого півріччя. Також Євген коротко розповів про результати роботи інфраструктурних підрозділів і ознайомив учасників з основними ініціативами поточного року.

1

Особливу увагу на зустрічі було приділено розвитку продажів комплектації в ГК Сталекс. Директор по маркетингу Володимир Мельник описав основні алгоритми роботи з постачальниками комплектації і великими замовниками. Окремими блоками були представлені продукти, яким приділяється більше уваги в сегменті об'єктних продажів: несучий профнастил Н-92 і сталева водостічна системи Bilka.
Також у з'їзді взяли участь партнери компанії в поставках комплектуючих продуктів.

1

Андрій Титов, директор з продажу ТОВ «Зелений Забір» презентував аудиторії новинки в ринку огороджень, навів приклади поєднання продукції компанії з продукцією ГК Сталекс.
Компанію «Свіжий Дім» презентував директор Андрій Василенко. У своєму виступі він професійно розкрив питання організації вентиляційних і димовидаляючих каналів в конструктиві покрівельного пирога.

1

Компанія Сталекс планує активний розвиток продажів комплектуючих матеріалів для покрівлі та фасадів. З даними продуктами можна ознайомитися за посиланням: https://stalex.ua/products.html

1

Також, традиційно на заході пройшла церемонія нагородження кращих менеджерів за підсумками II кварталу 2018.

1

1

1